All-on-4 All-on-6

Revoluționara procedură cu implanturi All-on-4 și All-on-6

Îmbunătățește-ți starea de spirit, printr-un aspect natural și o  funcționalitate similară cu a dinților naturali cu ajutorul sistemului de implanturi All-on-4 /All-on-6 cu dinți ficși, într-o singură ședință.

Fast and fixed All-on-4 All-on-6

Poți spune adio protezelor acrilice mobilizabile, nenaturale și inconfortabile care te-au făcut să nu mai zâmbești cu încredere! Cu sistemul de implanturi All-on-4 | All-on-6 vei uita că nu sunt dinții tăi naturali!

De ce să alegi sistemul de implanturi All-on-4?

Dinții sprijiniți pe cele 4 implanturi sunt ficși. Spre deosebire de protezele mobile, protezele dentare fixate cu sistemul All-on-4 arată, se simt și redau funcționalitatea dinților naturali. Vei putea să mesteci alimente, să vorbești, să cânți și desigur să zâmbești așa cum îți dorești. Sunt durabile, rezistente și îți permit să revii la obiceiurile care odată te făceau fericit/ă.

Dinți ficși cu aspect natural

Ei arată și se simt precum dinții naturali. Nu vei mai avea nevoie de adezivi dentari (precum Corega) și nu va mai fi nevoie să îi dai jos pentru igienizare înainte de culcare.

Totul într-o singură ședință
Cele 4 implanturi se vor insera în osul maxilar într-o singură ședință, astfel nu este nevoie de mai multe programări. O ședință mai scurtă cu mai puțină anxietate și discomfort.

Înapoi la viața socială în 24 de ore
În doar 24 de ore pacientul primește o lucrare de dinți ficși cu care poate reveni la viața socială.

Mai puține implanturi dentare inserate
Un cost mai avantajos prin comparație cu tratamentul cu implanturi unidentare, și de asemenea o perioadă de vindecare mai scurtă după intervenție.

În clinica noastră oferim consultație pentru tratamentul cu implant dentar tuturor celor interesați să afle despre opțiunile de tratament pentru înlocuirea dinților. Ne vom asigura că veți primi cea mai potrivită soluție de tratament pentru cazul dumneavoastră!

Te așteptăm la o consultație!