BEFORE & AFTER

Pacientul A. P în vârstă de 32 ani s-a prezentat pentru tratamentul unei carii profunde pe o măsea. S-a realizat obturația fizionomică(plomba), într-o ședință.
Pacientul A. C în vârstă de 22 ani ne-a cerut să tratăm colorațiile dentare. Am folosit obturații fizionomice(plombe), într-o singură ședință. 
Pacienta I. D. în vârstă de 37 ani acuza sensibilitate dentară. Am realizat tratamentul sensibilității dentare cu obturații fizionomice pe 8 dinți, într-o ședință.
Pacienta E. B 35 ani. Am efectuat tratamentul cariilor cu obturații fizionomice(plombe), într-o ședință.
Pacientul T. P, 40 ani s-a prezentat cu o măsea spartă. Aceasta  a fost salvată cu pivot de fibră de sticlă și coroană totală din ceramică pe zirconiu.
Pacienta A. M, 40 ani s-a prezentat cu o măsea distrusă în întregime de carie. A fost salvată cu pivot metalic și coroană totală metalo-ceramică.
Pacientul E. M. 30 ani. O măsea cariată a fost refăcută cu ajutorul unui Onlay- unei coroane parțiale din ceramică.
Pacienta G. E, 38 ani. Am realizat tratamentul unor carii în apropierea gingiei cu obturații fizionomice(plombe), într-o ședință.
Pacienta A. D, 28 ani s-a prezentat cu o carie interdentară pe o măsea. A fot tratată cu obturație fizionomică, într-o singură ședință.
Pacient B. T, 31 ani deranjat de carii între dinți. Cariile au fost tratate cu obturații fizionomice(plombe),într-o singură ședință.
Pacienta M. O., 28 ani acuza durere la o măsea. A fost tratată pe canale și durerea a disparut. Aspect înainte și după obturația de canal, realizată într-o singură ședință. 
Pacientul V. R. 31 ani s-a prezentat cu abces dentar la o măsea. Am realizat tratament de canal și la final am refăcut dintele cu o plombă fizionomică, într-o ședință.
Pacienta A. I. 41 ani, s-a prezentat pentru faptul că a pierdut 2 coroane de pe dinții din față. Cei doi dinți au fost salvați cu pivoți de zirconiu (stânga) și coroane totale din ceramică pe zirconiu (dreapta).
Pacienta G. B., 25 ani și-a dorit dinții mai albi. Albirea dentară s-a realizat într-o ședință în cabinet.

Solicită o programare!